Woningbrochures: digitaal of geprint?

Vroeger kreeg u als potentiële koper een geprinte woningbrochure en kon u hier thuis verder in neuzen. Tegenwoordig is de wereld een stuk digitaler en worden ook woning brochures digitaal verzonden. In deze blog vertellen wij u alles over de voordelen van digitale of geprinte woonbrochures.

Het vinden van een koopwoning is voor veel mensen een spannend traject. Wanneer mensen op zoek zijn naar een nieuwe woning laten ze zich in hun woningjacht vaak adviseren door vrienden en familie. Woningwebsites zoals Funda en Huislijn worden in de avonden flink afgespeurd. Vervolgens wordt een bezichtiging met de makelaar gepland en gaat de zoektocht verder.

Bij de zoektocht naar een woning krijgt u als potentiële koper meestal een woningbrochure. Hedendaags krijgt u meestal een digitale woningbrochure, echter kunt u ook kiezen voor een geprinte variant. Wij vroegen ons af of een digitale brochure voldoende is of dat er toch behoefte is aan een geprinte woningbrochure. Het antwoord bleek eenvoudig: allebei! Daarom krijgt u bij ons zowel een geprinte als een digitale woningbrochure.

 

Een gouden combinatie

Het gebruik van een geprinte én een digitale brochure is volgens ons een perfecte combinatie. Aan de hand van de brochure kunt u bijvoorbeeld zelf een plattegrond creëren en nadenken over de inrichting van uw woning. De online brochure kunt u via uw smartphone meteen laten zien aan uw vrienden en familie, hoe handig is dat? Ondertussen kunt u de papieren woningbrochure doorbladeren en wegdromen bij de mooie foto’s van de tuin of de huidige indeling en inrichting van het huis nog eens goed bekijken.

Een brochure is daarnaast een handig hulpmiddel om een duidelijk beeld van de woning te bieden. De brochure moet u een mooie kijk in de woning geven. Welke sfeer hangt er? In welke buurt staat de woning? Hoe groot zijn de kamers? Bent u iedere zaterdag kwijt aan tuinieren of is er alleen een balkon? Wij doen ons best om de juiste sfeer van de woning al in de brochure weer te geven en u als potentiële koper optimaal te informeren over alle mogelijkheden. Bent u benieuwd naar onze woningbrochures? Bekijk hier een aantal sfeerimpressies van ons huidige aanbod.
Heeft u ook al een bezichtiging gepland? Wij geven 5 tips om je bezichtiging zo goed mogelijk voor te bereiden.

 

Heeft u al een nieuwe koopwoning op het oog? Maak snel een afspraak en wij gaan met u mee om uw droomhuis te bekijken.