Wat is jouw ideale tuin?

Je zoekt een mooi huis, maar hoe zit het nu met de tuin die je het liefste erbij hebt? Moet die juist op het zuiden of liever op het noorden gericht zijn? Groot of klein? Groen aangelegd of bestraat? Dat ligt echt helemaal aan jouw eigen voorkeur en leefwijze. Wij zetten verschillende plussen en minnen […]

Lees meer...

De topper van Nieuwenhuis

Onze ondersteunende topper is begonnen! Welkom Judith. Wat zijn wij blij dat jij ons bruisende team komt versterken. Natuurlijk willen wij Judith niet voor onszelf houden en stellen we haar even aan jou voor, want zij is diegene die jij zeker weten gaat ontmoeten bij ons.

Lees meer...

Welkom 2019

Hoe 2018 voor ons was? Spannend! Gaaf! Kom maar even binnen kijken, want er is echt veel gebeurd. Zo gingen wij van een bedrijf met 1 persoon, naar 2 personen, is er een verhuizing geweest, mochten we veel gave huizen verkopen en hebben we grootse plannen gemaakt voor 2019!

Lees meer...

Ondersteunende topper gezocht

Iedere ochtend beginnen om samen een kop koffie te drinken en de dag door te nemen! Dat is waar me mee starten. Maar voordat het zover is, moeten we jou wel eerst zien te vinden. Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ons komt ondersteunen.

Lees meer...

Een plaatje van een vensterbank

Wij kijken graag naar buiten en ‘gluren’ ook graag naar binnen. Een vensterbank valt dus goed op en verdient zeker wat extra aandacht. Toch blijft de vensterbank voor velen een lastig item om gezellig te krijgen, want hoe style je die vensterbank nou? In deze blog geven we wat leuke tips en ideeën.

Lees meer...

Even binnenkijken in De Maaten

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een de gezellige wijk De Maaten, ook wel genoemd De Grote Maat. Rob en Kirsten vertellen ons wat ze zo fijn vinden aan het wonen in deze veelzijdige buurt.

Lees meer...

‘Nu is het ons droomhuis’

Niet iedereen is meteen enthousiast bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Maar soms kan een kleine verandering in bijvoorbeeld interieur al wonderen doen. Zo ook bij Patrick Pijffers. Hij ging van twijfelend over zijn nieuwe huis naar razend enthousiast. Hoe? Dat vertelt hij in deze blog.

Lees meer...

De tweede generatie bij Nieuwenhuis

In de vorige blog vertelde Henk Nieuwenhuis al over de start en de groei van Nieuwenhuis Makelaardij. In deze blog is het woord aan Sanne, de tweede generatie bij Nieuwenhuis Makelaardij. Ze vertelt over haar rol in het bedrijf en haar passie voor interieurstyling en wooncomfort.

Lees meer...

Hoe het allemaal begon

Het begin van Nieuwenhuis Makelaardij is ondertussen al 18 jaar geleden. In deze blog vertelt Henk Nieuwenhuis over zijn passie voor het vak en de groei van Nieuwenhuis Makelaardij als Twents familiebedrijf. Met een tweede generatie erbij staat Nieuwenhuis klaar voor al uw woonwensen.

Lees meer...

Waarom opruimen wordt beloond

Vroeger hoorde je het de hele dag van je moeder: “ruim je kamer op”, “hang je jas op” en ga zo maar door. Als kind volgde je deze bevelen liever niet op. Zou hier stiekem de oorzaak liggen van het uitstellen van opruimen? Toch heeft het opruimen van je huis heel wat voordelen.

Lees meer...
Wierden Centrum

Even binnenkijken in Wierden Centrum

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een nieuwbouwwoning in Wierden Centrum. We vragen Juliette Pluym het hemd van het lijf over haar ervaring om in het centrum van Wierden te wonen.

Lees meer...

5 belangrijke vragen bij de bezichtiging

Heb jij ook zo’n droombeeld van een toekomstig huis in je hoofd? Je hebt jouw woonwensen genoteerd en stiekem jouw droomwensen er bij geschreven. ‘Een tuin met weinig onderhoud, drie slaapkamers, een luxe keuken met stoomoven, houten vloeren en openslaande deuren…’ Droom je al mee?

Lees meer...

Hoe één middag sjouwen een huis verkoopt

Onze klanten geven ons het vertrouwen om actief bezig te gaan met de verkoop van hun woning. Soms gaat dit echter niet van een leien dakje en staat een huis lang in de verkoop. Voor deze klant hadden wij dé oplossing: één middag sjouwen. In deze blog vertellen we hoe dat in zijn werk ging.

Lees meer...
Zuna

Eenvoudig tijd besparen bij je verhuizing?

Yes, je hebt een nieuwe woning gekocht. Gefeliciteerd! Wat nu? Een verhuizing regelen kost best wat moeite en inspanning. Om jou te helpen heeft Funda een nieuwe tool ontwikkeld die het leven tijdens de verhuizing een stukje gemakkelijker maakt. Wij vertellen er alles over in onze blog.

Lees meer...

Hallo groen!

Wij houden van groen! Een beetje groen zorgt voor een sfeervolle woning. Met een beetje geluk haal je luchtzuiverende planten in huis, wat jouw wooncomfort ook nog eens verhoogt. Niet zulke groene vingers? Geen zorgen, in deze blog vertellen we je alles over dé plant van nu: de pannenkoekenplant.

Lees meer...

Woningbrochures: digitaal of geprint?

Vroeger kreeg u als potentiële koper een geprinte woningbrochure en kon u hier thuis verder in neuzen. Tegenwoordig is de wereld een stuk digitaler en worden ook woning brochures digitaal verzonden. In deze blog vertellen wij u alles over de voordelen van digitale of geprinte woonbrochures.

Lees meer...