De tweede generatie bij Nieuwenhuis

In de vorige blog vertelde Henk Nieuwenhuis al over de start en de groei van Nieuwenhuis Makelaardij. In deze blog is het woord aan Sanne, de tweede generatie bij Nieuwenhuis Makelaardij. Ze vertelt over haar rol in het bedrijf en haar passie voor interieurstyling en wooncomfort.

Een creatieve aanvulling

Sanne is vooral de creatieve schakel in het familieteam. “Al sinds 2007 ben ik actief als verkoop- en interieurstyliste onder mijn eigen onderneming Katoen. Uiteraard voer ik deze werkzaamheden ook voor Nieuwenhuis Makelaardij en haar klanten uit. Zo kunnen we een totaalpakket bieden en aan alle woonwensen van onze klanten voldoen. Wonen gaat tenslotte verder dan alleen het kopen en meubileren van een huis.”

 

Volledig wooncomfort

Sinds dit jaar is Sanne fulltime bezig om bij te dragen aan het wooncomfort van klanten van Nieuwenhuis. “Met veel plezier heb ik deze job steeds verder kunnen uitbreiden naast een fulltime baan bij o.a. Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Afgelopen voorjaar heb ik de beslissing genomen om mij volledig en voor meer dan 100% te richten op de woningmarkt in de breedste zin.”

 

Een volwaardige rol binnen Nieuwenhuis Makelaardij

Voor haar betekent dit dat zij zich volop kan storten op interieurstyling en het verder invullen van haar rol binnen Nieuwenhuis Makelaardij. Om een volwaardige rol binnen Nieuwenhuis Makelaardij in te vullen is Sanne afgelopen januari begonnen met de studie Makelaar en register Taxateur. Sanne vertelt: “ik vind het belangrijk om een gedegen kennis te hebben over het vak met o.a. alle juridische en de bouwkundige kanten. Ondertussen leer ik in de praktijk de kennis toe te passen, ideaal. En de samenwerking met mijn vader? Die scoort een dikke tien!”

 

Zoekt u hulp bij het inrichten, verkopen of taxeren van uw woning? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op of laat uw telefoonnummer hier achter.