Ondersteunende topper gezocht

Iedere ochtend beginnen om samen een kop koffie te drinken en de dag door te nemen! Dat is waar me mee starten. Maar voordat het zover is, moeten we jou wel eerst zien te vinden. Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ons komt ondersteunen.

 

Ondersteunende topper gezocht

Het bruist bij Nieuwenhuis; een lokaal bedrijf in Wierden dat zich vol overgave stort op fijn wonen in Twente in de breedste zin van het woord. Wij zoeken een nieuwe collega die graag onderdeel zou willen zijn van ons bruisende bedrijf op het gebied van aan- en verkopen van woningen, het taxeren en het geven van interieuradvies.

 

Jouw taken binnen het team

Binnen het team beheer jij de back office. Je plant afspraken in en beantwoordt de telefoon. Jij hebt contact met o.a. notarissen, de fotograaf en klanten. Je vindt het fijn om je collega’s te faciliteren, te ontzorgen en mee te denken. We zoeken een collega die klantgericht is, nauwkeurig werkt, een commerciële en creatieve insteek heeft, proactief is en wonen leuk vindt.

 

Bij ons werken betekent

Iedere ochtend beginnen met een kop koffie en de dag doornemen! Je gaat aan de slag met het voorbereiden van afspraken, voert administratieve taken uit en beheert de werkplanningen. Je maakt woningbrochures en bent een kei in het gebruik van diverse social media.

 

Wat wij bieden

Wie zich inzet voor onze groeiende organisatie kan uiteraard ook iets terug verwachten.
➵ Een passend salaris met bijbehorend vakantiegeld en -dagen
➵ Snel aan de slag
➵ Korting op onze diensten
➵ Afwisselend werk
➵ Flexibiliteit
➵ 12-urige werkweek verdeeld over 4 ochtenden; tijden zijn in overleg i.v.m. bijvoorbeeld schoolgaande kinderen
➵ Een contract voor bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd voor de toekomst
➵ Ontwikkelingsmogelijkheden voor de makelaardij en/of interieur

 

Wat wij van jou vragen

Wij vragen niet persé een diploma. Wel vragen wij een creatieve geest, energieke inzet, goede omgang met een computer, beheersing van de Nederlandse taal en een snelle leerling in diverse systemen. Word jij onderdeel van ons bruisende team? Stuur dan voor 21 december 2018 een korte motivatie en cv naar info@nieuwenhuismakelaardij.nl. Wil je nog iets vragen? Bel dan gerust naar Sanne Nieuwenhuis via het telefoonnummer 06 145 345 15.