Welkom 2019

Hoe 2018 voor ons was? Spannend! Gaaf! Kom maar even binnen kijken, want er is echt veel gebeurd. Zo gingen wij van een bedrijf met 1 persoon, naar 2 personen, is er een verhuizing geweest, mochten we veel gave huizen verkopen en hebben we grootse plannen gemaakt voor 2019!

De hoogtepunten

Als ik Henk vraag naar zijn hoogtepunt van 2018 dan beginnen zijn ogen te glunderen en denkt hij terug aan een bijzonder mooie tijd; namelijk de intrek in zijn nieuwe woning. “Verhuizen is enorm spannend en kan erg stressvol zijn. Dat is voor mij niks nieuws, aangezien de meeste van mijn klanten hierover mee kunnen praten. Hoe leuk deze periode ook was, ik ben toch stiekem blij dat het klaar is.”

Zelf ben ik gestart met de studie voor makelaar. Een pittige, maar enorm leuke studie die ik met veel plezier volg. Nu, begin 2019 heb ik de meeste certificaten behaald. De studie duurt nog tot en met de zomer dit jaar. En of ik het ga halen? Tuurlijk!

Waar ik nog veel meer plezier aan beleef is het ondernemen, samen met mijn vader. Iedere dag weer staan we op scherp om te bedenken hoe we onze klanten kunnen helpen om woondromen waar te maken.

Henk vult zijn dagen vooral met het taxeren en verkopen van woningen. Naast taxeren haalt hij er enorm veel plezier uit om de juiste aankoopopdracht uit te voeren voor onze klanten. Zelf kan ik er enorm veel plezier aan beleven om interieur advies te geven. Dagelijks ben ik bezig met het combineren van de juiste kleuren voor woningen. Ik denk mee over de inrichting van een commercieel gebouw en help klanten richting te geven tijdens de verbouwing. Wat kan ik daar van genieten. Waar ik nog meer van geniet? Ondernemen! En dat gaan we doen dit jaar.

 

Welkom 2019

Dit jaar gaan we verder met alles waarmee we in 2018 waren geëindigd. Jij kunt blijven genieten van onze vlogs over de nieuwste woningen die te koop staan. Jij kunt inspiratie halen uit onze interieur tips in de blogs. Je kunt ons natuurlijk aan het werk zetten om jouw woondroom concreet te maken. We hopen dit samen met een nieuwe collega te gaan doen. Daarover later meer…

 

Meer dan een makelaar

Taxeren, woningen verkopen, woningen aankopen, de mooiste kleuren combinaties zoeken, interieuradvies geven. Dat klinkt ons echt in de oren als ‘meer dan een makelaar.’ Precies daarom hebben wij besloten om dit ook te gaan vertellen aan jullie. Wij zijn meer dan een makelaar. Wij zijn Nieuwenhuis. Wij zijn jouw partner voor wonen!